Spesialavtale for din Bedrift?

Har dere regelmessige oppdrag på Nordmøre? Vi bistår deg med gode overnattingsalternativer for dine ansatte. Varighet spiller ingen rolle, med vår spesialavtale finner vi en løsning som passer ditt firma. Vi garanterer tilgjengelighet og, ikke minst, prisgunstighet.

 
 

Langtidsleie?

Har du behov for å huse dine ansatte over lengre tid? Vi Gir deg forutsigbarhet og prisgaranti. Hos oss vet du at dine ansatte vil trives og at de får jobben gjort. Vi har både hytter, leiligheter og enkeltrom tilgjengelig. Uansett preferanser vil vi ha et tilbud til deg.

 

 
"Vi har hatt en langtidsavtale med Byskogen Camping i en årrekke og det utvises alltid stor fleksibilitet og velvilje. Det gjelder både tilgjengelighet og pris. Bedre blir det ikke!"

— Din Partner Midt-Norge AS

 
 

“Solnedgang blant trærne.”

Solen går ned og jeg ligger på gresset utenfor teltet og ser opp på himmelen som skifter farge. Rød, rosa, oransje, lilla, blå. Lyset fra himmelen og silhuetten av trekronene er et vakkert minne for livet. Campingliv i skogen. Fantastisk!

— B.M.

Great facilities for Campervans.”

What a relief. No surcharges or extra for this or that. We have travelled all across Europe and can really appreciate the few sites that operate with flat rates. And if that wasn't enough the quality and service was impeccable. Truly a great experience.

— R.L.

 

“Alléer og store røde lønnetrær.”

Som hageentusiast kan jeg virkelig anbefale en tur til Byskogen Camping. Til tross for at de har hovedfokus på hytter og gjester har det etablert en virkelig flott hage. Spesielt imponerende er de store røde lønnetrærne og de to gamle bjørkealléene.

— T.J.P

“Jeg trykker på 'Liker'-knappen."

Etter et vellykket og særdeles koselig opphold kjørte vi fornøyd videre. Straks ute fra campingområdet måtte jeg bare finne frem telefonen og logge meg på Facebook. En velfortjent 'Like' fra meg til Byskogen Camping. Hit kommer vi gjerne igjen. 

— W.S.


 

Fornøyde gjester fra hele verden.