Illustrasjonsbilde - Dusjer (Bilder kommer)

Illustrasjonsbilde - Dusjer (Bilder kommer)


ILLUSTRASJONSBILDE - kjøkken (BILDER KOMMER)

ILLUSTRASJONSBILDE - kjøkken (BILDER KOMMER)ILLUSTRASJONSBILDE - strøm (BILDER KOMMER)

ILLUSTRASJONSBILDE - strøm (BILDER KOMMER)


ILLUSTRASJONSBILDE - Vaskerom (BILDER KOMMER)

ILLUSTRASJONSBILDE - Vaskerom (BILDER KOMMER)

Dusjer til alle.

Vi har eget dusjhus tilgjengelig for våre telt- bobil- og campinggjester. Rommene i Motellet/Hovedhuset har felles dusjrom i grunnetasjen, og alle hyttene inneholder egne bad med dusj og varmekabler. Uklanderlig standard gir oss alltid fornøyde gjester og masse skryt. Start dagen i ro og mak med en forfriskende dusj.
 


Kjøkken også til campinggjester

Hyttene våre har egne kjøkken, det samme har 3-romsleiligheten på Motellet/Hovedhuset. Gjestene på rom 1, 2 og 3 har tilgang til et eget kjøkken på Motellet/Hovedhuset, mens de øvrige campinggjestene har tilgang til et eget kjøkkenhus sentralt på tomten. Det er med andre ord ikke sjeldent vi hører: "Maten er klar!" 
 


Peisestue med TV

Hyttene våre har egne stuer med TV, men allikevel er det ikke sjelden det samler seg gjester fra alle kanter for å slappe av i den flotte peisestua i Hovedhuset. Det har blitt sett mang en fotballkamp og feiret mang en fødselsdag i det lune tradisjonsrike rommet.

 


Strøm til bobil og campingvogn

Vi har flere områder dedikert til bobiler og camingvogner. Alle plasser gir tilgang til strømuttak. Her er det bare å parker og koble seg til. Noen steder er det ekstragebyr for tilkobling til strømnettet, ikke hos oss. Her er alt inkludert. NB! Sett deg godt inn i alle sikkerhetsregler før tilkobling.

 


Vaskerom om nødvendig.

Ikke alle er på veien så lenge at de har behov for å vaske klærne, men det er kjekt å ha muligheten. Kanskje er man på langtur og klesvask er helt nødvendig, eller kanskje har uhellet vært ute og nærmeste vaskemaskin blir en sann glede. Hos oss kan du kjøpe poletter á kr 25,- til bruk av vaskemaskin og det samme for tørketrommel. Under langvarige opphold ordner vi naturligvis en spesialpris.


 
"I forbindelse med flere oppdrag på Nordmøre har 3-roms leiligheten vært hjem til våre medarbeidere. For å takle lange dager trenger vi rolige kvelder. Her får vi akkurat det vi trenger."

— Bygg Mek. Trondheim AS

 
 

“Everything we wanted and more.”

We arrived late, but 'No problem'. The desk was manned and we easily got the keys and our cabin was ready and waiting for us. This is truly a cabin-in-the-woods. Picturesque and quaint. We sure had some nice and quiet days at Byskogen.

— L.G.

“Vakkert og tradisjonsrikt”

Ved ankomst fikk vi vite at innkjørselen var under utbedring og snart skulle den bli like vakker som den gamle. Inne på området bled vi møtt av en vakker, velstelt hage med store flotte trær og alléer. Det er ikke alle Campingplasser som har slik sjarm.

— J.V.

 

“Reislivsguide av rang"

Vi trengte tips og råd til kartrute. I resepsjonen hjalp de oss å planlegge veien videre. Og for en tur det ble. Vi kjørte via Atlanterhavsveien til Bud og videre inn til Molde, Åndalsenes, over Trollstigen og til jordbær i Valldalen. For en tur!

— A.L.

“Barna storkoste seg”

Gamle lekeaparater sjarmerte oss som husker disse apparatene som nye. Alt var i tipp top stand og ungene storkoste seg. Det mest av tiden gikk med til lek i det store flotte skogområdet, og til fotballspilling og badminton på den store plenen.

— T.R.


 

Fornøyde gjester fra hele verden.