Solnedgang blant trærne.”

Solen går ned og jeg ligger på gresset utenfor teltet og ser opp på himmelen som skifter farge. Rød, rosa, oransje, lilla, blå. Lyset fra himmelen og silhuetten av trekronene er et vakkert minne for livet. Campingliv i skogen. Fantastisk!

— B.M.

“Jeg trykker på 'Liker'-knappen."

Etter et vellykket og særdeles koselig opphold kjørte vi fornøyd videre. Straks ute fra campingområdet måtte jeg bare finne frem telefonen og logge meg på Facebook. En velfortjent 'Like' fra meg til Byskogen Camping. Hit kommer vi gjerne igjen. 

— W.S.


 
"Vi har hatt en langtidsavtale med Byskogen Camping i en årrekke og det utvises alltid stor fleksibilitet og velvilje. Det gjelder både tilgjengelighet og pris. Bedre blir det ikke!"

— Din Partner Midt-Norge AS

 
 

Great facilities for Campervans.”

What a relief. No surcharges or extra for this or that. We have travelled all across Europe and can really appreciate the few sites that operate with flat rates. And if that wasn't enough the quality and service was impeccable. Truly a great experience.

— R.L.

“Alléer og store røde lønnetrær.”

Som hageentusiast kan jeg virkelig anbefale en tur til Byskogen Camping. Til tross for at de har hovedfokus på hytter og gjester har det etablert en virkelig flott hage. Spesielt imponerende er de store røde lønnetrærne og de to gamle bjørkealléene.

— T.J.P

 

“Reislivsguide av rang"

Vi trengte tips og råd til kartrute. I resepsjonen hjalp de oss å planlegge veien videre. Og for en tur det ble. Vi kjørte via Atlanterhavsveien til Bud og videre inn til Molde, Åndalsenes, over Trollstigen og til jordbær i Valldalen. For en tur!

— A.L

“Barna storkoste seg”

Gamle lekeaparater sjarmerte oss som husker disse apparatene som nye. Alt var i tipp top stand og ungene storkoste seg. Det mest av tiden gikk med til lek i det store flotte skogområdet, og til fotballspilling og badminton på den store plenen.

— T.R.


"I forbindelse med flere oppdrag på Nordmøre har 3-roms leiligheten vært hjem til våre medarbeidere. For å takle lange dager trenger vi rolige kvelder. Her får vi akkurat det vi trenger."

— Bygg Mek. Trondheim AS

 
 

“Everything we wanted and more.”

We arrived late, but 'No problem'. The desk was manned and we easily got the keys and our cabin was ready and waiting for us. This is truly a cabin-in-the-woods. Picturesque and quaint. We sure had some nice and quiet days at Byskogen.

— L.G.

“Vakkert og tradisjonsrikt”

Ved ankomst fikk vi vite at innkjørselen var under utbedring og snart skulle den bli like vakker som den gamle. Inne på området bled vi møtt av en vakker, velstelt hage med store flotte trær og alléer. Det er ikke alle Campingplasser som har slik sjarm.

— J.V.


 

Fornøyde gjester fra hele verden.