Hyttekos inne i byens skog. 

Første halvdel av tvillinghyttene Trollbo og Furuly er levert av Saltdalshytta AS. Tegningene er gjort av den eminente og alltid tilstedeværende Svein Heggem. Som vanlig ble oppsetningen av hytta gjort av god gammeldags dugnadsånd. Alt blir bedre når vi jobber sammen, ikke sant?

Skjermet og behagelig, her er ikke avkoblingen langt unna. Ta inn skogens ro og la stemningen sette seg i kropp og sjel. Når tiden er inne er det bare å sette seg i bilen og dra på utfarter til områdets mange opplevelsesmuligheter, vel vitende om at en rolig kveld venter tilbake på hytta. Viss dette ikke er avslapning vet ikke vi.

 
 

Info

Byggeår: 2002
Lengde: 7,5 m
Breddde: 5,0 m
Terrasse: 5,0 x 1,8 m

Sengeplasser: 2
(Enkeltseng x 2)

Øvrig innhold:
Vindfang
Kjøkkenkrok
Stue
Bad m/dusj og
varmekabler i gulv
Soverom: 2

TV: Ja
WiFi: Ja

Vinterisolert

Priser

Ta kontakt for spesialtilbud og gruppeavtaler. Vi diskuterer gjerne pris med deg.

1. Mai - 30. September
Kr 850,- pr natt (alle ukedager)
Kr 4.800,- pr uke (6 netter)

1. Oktober - 30. April
Kr 750,- pr natt (alle ukedager)
Kr 4.250,- pr uke (6 netter)

All betaling skjer ved ankomst.

 

Omtale

 
Fra Tyske skoger til Byskogen.

“Vi kjørte fra Baiersbronn og ankomsten til Byskogen føles nesten som å komme hjem. Litt andre trær, men stemningen er velkjent. Utrolig deilig å kunne slappe av i velkjente, harmoniske omgivelser.”

— G.H.

Skoleklasse på skogstur.

“Vi ble invitert av Speiderne til å besøke Byskogen Camping og tilbringe dagen med speideraktiviteter. Klasse 1B ved Rensvik Barneskole takker for en flott dag på et flott sted. med flotte folk!”

— K.K.

Service og velvilje.

“Vi kom fra Nederland og planla 8-9 dager på Nordmøre. Betjeningen la alt til rette for at vi skulle trives og vi fikk ekstraservice og oppvartning langt ut over det vi hadde ventet. Her tar de vare på gjestene!"

— P.F.vY.

 

Billedgalleri

 

Len deg tilbake og hvil ut.

Endelig tid for å nyte tilværelsens stillhet i ro og mak.